Suunnitteletko talon rakentamista ja mietit valojen paikkoja? Remontoiko taloa ja haluat parantaa valaistusta?

 

suunnitelmakuva-3                              suunnitelmakuva-2

 

Toteutamme valaistussuunnittelun yhdessä Winledin kanssa. Winled tekee tasokkaat 3D-valaistussuunnitelmat ja tarvittavat laskelmat niin, että valoa on riittävästi juuri siellä missä sitä tarvitaan eikä valaistus häikäise asukkaita. Winled tekee suunnitelmat omilla valaisimillaan.

 

SALAMAVALO-PALVELU

Kun teetät valaistussuunnitelman ja tilaat kaikki valaistussuunnitelman mukaiset valaisimet 7 vrk kuluessa suunnitelman valmistumisesta, saat Salamavalo-palvelun edut käyttöösi. Ilmaisen valaistussuunnitelman lisäksi salamavalo-palveluun kuuluu ammattivalokuvaajan käynti kohteessanne sen valmistuttua. Ammattivalokuvaaja tekee kotiinne virallisen  muuttokuvauksen ja ottaa potrettikuvan asukkaista. Nämä saatte vapaasti omaan käyttöönne. Winledin blogiin kirjoitetaan myös artekkeli kohteestanne.

Valaisimet voidaan toimittaa heti tai varastoida odottamaan asennusta.

 

Valaistussuunnittelun hinta ilman salamavalo-palvelua ja sen ehtoja on 790 € (sis. alv.). Valaisimiin on mahdollista saada leasing tai rahoitus. Muista myös sähkösuunnitelma. Winledin valaistussuunnitelman jälkeen toteutamme sähkösuunnitelman mitoituksineen ja laskelmineen. Kysy tarjous myös sähkösuunnittelusta!

 

Lisätietoa valaistussuunnittelusta

https://www.winled.fi/valaistussuunnittelu/kodinrakentajat

 

Winledin valaisimet

https://www.winled.fi/tuotteet/alasvalot

 

suunnitelmakuva-1                           suunnitelmakuva-4

Valaistussuunnittelu